Journey Intensive med brandon Bays

Tre dagar som har potential att förändra ditt liv

Hundratusentals människor från olika länder och kulturer har redan upptäckt kraften i sin kropps förmåga till läkande. De har kunnat lämna fysiska och känslomässiga problem bakom sig och därmed blivit friare att leva ett mer hälsosamt liv.

Här kan du träffa Brandon Bays live under ett av hennes Journey Intensive events i år:

Känslomässigt välbefinnande, hantera stress och ångestproblematik, förbättra fysiska hälsoproblem, skapa sunda relationer och mycket, mycket mer…

På bara tre dagar kan du förändra ditt liv, ge dig själv nya nycklar till din hälsa samt ge dig närvaro och tillfredsställelse i ditt liv!

Tredagarskursen Journey Intensive med Brandon Bays har designats så att du ska kunna återupptäcka hela din potential och få dig att förstå hur du får tillgång till din kropps unika läkande krafter.

Under de tre dagarna kommer du att ges möjlighet att släppa
känslomässiga blockeringar, hindrande föreställningar, begränsande idéer och löften samt andra ohälsosamma mönster. Du kommer lära dig att kroppen pga tidigare negativa händelser/
trauman skapat negativa s k cellminnen, och viktigast av allt, du får lära dig hur din kropp kan - på ett naturligt sätt- släppa det som hänt tidigare och läkas.

Genom det omskapande processarbete som sker med hjälp av
Resanmetoden (The Journey Method) kommer du att lämna helgen friare att njuta av livet, uppleva större livsglädje, känna dig hel och närvarande och börja leva från din djupaste potential, inte från rädsla.

Efter Journey Intensive-helgen är du också berättigad att delta i många av The Journey’s avancerade kurser och retreats.

Varför delta i en Journey Intensive med Brandon Bays?

Vi lever i en märklig och förvirrande tid. Som samhälle betraktat har vi idag mer välstånd än någonsin och ändå upplever många av oss tomhet och längtan efter något annat. Eller vi känner oss otillfredsställda, känner meningslöshet och söker efter nya innovativa svar på livets problem.
 
Människor kommer till The Journey Intensive av många olika skäl. Många känner att de fastnat i livet eller att de inte kan uppnå sin fulla potential.
 
Andra kommer för att äntligen ta tag i relations- eller familjeproblem som har påverkat dem hela livet eller för att fokusera hälsoproblem och välmående. Ytterligare andra för att de har problem med rädsla, oro, ångest eller låg självkänsla. Många kommer också för att finna en väg ut ur olika depressionstillstånd- ett vanligt problem idag.
 
Andra vill få en fördjupad relation med sitt inre jag och letar efter andlig vägledning och frihet.
 
Oavsett vilka dina personliga livsutmaningar är och vilka tidigare metoder du testat, The Journey Intensive med Brandon Bays kan hjälpa dig att bli hälsosammare, gladare, mer tillfredsställd och mer närvarande i kontakten med dig själv och andra och mer fri att leva livet som du vill leva det.

Du kommer att kunna:
  • Rensa ut ohälsosamma cellminnen
  • Låta ditt förflutna släppa taget om dig
  • Återknyta kontakten med din inre visdom
  • Hitta nya vägar till läkning av känslomässiga eller fysiska åkommor
  • Påverka din framtid utifrån en ny känsla av frihet och inre frid

En personlig process som är lika unik som du …

The Journey Intensive med Brandon Bays har visat sig vara effektiv för alla delar av livet eftersom det dels ger dig direktkontakt med de omedvetna programmeringar som har styrt ditt liv fram till idag, dels ger det en konkret metod som skapar möjlighet att ändra ditt livs eget ”operativsystem”. Och till alla dessa upptäckter är det bara du som har nyckeln!
 
Under helgen guidas du genom en serie av unika övningar, frågor och introspektiva delar som är designade av Brandon Bays. Övningarna gör det möjligt för dig att finna nycklar för att - äntligen och med rötterna - rycka upp gamla ohälsosamma mönster eller vanor och i stället ge plats för ett stödjande, naturligt positivt sätt att möta livet.
 
Utifrån över 20 års arbete inom området kurser för personlig utveckling och med erfarenhet av att lära ut The Journey-metoden till hundratusentals människor, finns vad vi vet ingen metod som är snabbare och mer effektiv.
 
Efter endast tre dagar med befriande ärlighet, tårar och skratt, kommer du att vara redo att släppa dina gamla vanor och ditt tidigare jag därhän.
 
Du lämnar kursen med en öppenhet att uppleva livet helt och fullt, attnjuta av insikten av att medvetet kunna välja dina reaktioner och handlingar. Du kommer kunna känna dig fri att hantera livets händelser med större öppenhet, medkänsla och kärlek. Du kommer kunna lämna kursen utan de rädslor och tvivel som dina tidigare begränsade tanke-/handlingsmönster skapade.

På bara tre dagar - kommer du att starta en ny riktning i ditt liv när det gäller…
 

Vad händer under de tre dagarna på en Journey Intensive?

Dag 1 Hur man släpper känslomässiga blockeringar och banar vägen för kroppens eget läkande

Under dag ett lär Brandon Bays ut teorierna kring läkning på cellnivå och berättar om sin egen bakgrund med ett mirakulöst tillfrisknande från en stor tumör. Du kommer att lära dig och öva på en av The Journey’s mest kraftfulla processer som kallas Emotionella Resan.
 
Du kommer att arbeta med och tydliggöra känslomässiga blockeringar- ofta sen länge glömda- som hållit dig tillbaka i livet. Du kommer också ges möjlighet att släppa undertryckta cellminnen som ofta kan ha kopplingar till fysiska problem eller oförmåga att hantera egna känslor.

Dag 2 Upplev Fysiska Resan- en guidad introspektiv

Under dag två av The Journey Intensive kommer Brandon att förklara den kraftfulla läkande kraften i den andra stora Journey processen som kallas Fysiska Resan, och bakgrunden till den. Du lär dig samma metod (uppdaterad otaliga gånger genom de senaste tjugo åren) som Brandon använde för att läka sig själv och som hon fortfarande använder.
 
Det här är en annan parövning där du kommer bli guidad i att upptäcka och rensa ut gamla cellminnen som kan ha skapat eller påverkat fysiska åkommor och ohälsosamma obalanser (som kan leda till olika slags bekymmer) i din kropp och påverka livskvaliteten.

Dag 3 Lär dig ytterligare Resan-verktyg

När dag tre startar har du redan varit med om både den Emotionella Resan för att släppa taget om ”frysta” känslor samt den Fysiska Resan som ger dig möjlighet att släppa instängda cellminnen och associerade trauman.
 
Den tredje dagen lär du dig ett antal avancerade verktyg för att kunna gå ännu djupare och bli ännu mer bekväm med att använda både den Emotionella och den Fysiska Resan. Det är verktyg som används av våra ackrediterade Resanterapeuter när de hjälper klienter, och de är framtagna och kontinuerligt uppdaterade av Brandon Bays.

Satsang – din möjlighet att få dela med dig och bli personlig

En av Journey Intensive´s särskilda programpunkter är de dagliga satsangstunderna. Den ordagranna översättningen av satsang lyder ’i sanningens eller det godas sällskap’ och det är ett tillfälle för dig att få dela med dig av din erfarenhet i en trygg och stöttande miljö och att få coachning och feedback direkt från Brandon.

Det har visat sig vara användbart med denna stund för informella och insiktsfulla frågor & svar för att ge dig ytterligare klarhet, utifrån vad som uppstår där och då i rummet. Av våra deltagares feedback förstår vi att de dagliga satsangstunderna, som leds av Brandon eller någon av hennes medpresentatörer, är en ovärderlig del av din upplevelse av Journey Intensive.

Vad händer mer på en Journey Intensive?

Efter att du deltagit i en Journey Intensive är du kvalificerad att delta i flera av våra avancerade kurser och retreat. Du får tillfälle att prata med ackrediterade Resanterapeuter för att få veta mer om möjligheten att utbilda dig med oss – för ditt eget välmående eller för att själv bli Resanterapeut.

Vad är så speciellt med en Journey Intensive?

Något av det som deltagare gillar mest med Journey Intensives är att det är en ovanligt hög grad av stöd tillgängligt under eventet. Eftersom eventet är experimentellt och deltagarna ”gör jobbet”, insisterar Brandon på att ha många Resanterapeuter och trainers tillgängliga under helgen. Detta för att deltagarna ska få bästa möjliga upplevelse.

Vilket är ditt nästa steg?