OUT OF THE BLUE

Miten käsitellä stressiä, ahdistuneisuutta ja masennusta tehokkaasti

Oletko usein huolissasi, stressaantunut tai masentunut? Tuottaako mielesi häiritseviä ajatuksia ja kuvia siitä, mikä voisi mennä pieleen? Tunnetko itsesi väsyneeksi, kyllästyneeksi tai oletko yksinkertaisesti menettänyt elämänilon?

Kaksipäiväinen Out of the Blue -seminaari auttaa sinua ymmärtämään todelliset juurisyyt näiden epäterveiden käyttäytymismallien, tapojen tai elämänkokemusten taustalla. Opit miten voit saada elämääsi enemmän selkeyttä, mielenrauhaa ja levollisuutta. Kehityt saaden korvaamattoman arvokkaita taitoja, jotka ohjaavat sinua takaisin kohti vapautta ja täyttymystä.

Miten käsitellä stressiä, ahdistuneisuutta ja masennusta tehokkaasti

Suomessa ahdistuneisuus, stressi ja masennus ovat todella yleisiä mielenterveyden haasteita. Masennusdiagnoosin saaneita on Suomessa 200 000-240 000 ihmistä. Masennuslääkkeitä syödään päivittäin arviolta 400 000 annosta, joiden tarkoitus on muuntaa koettuja tunteita ja olotiloja. Koska lääkkeillä ei voida pehmentää tai suurentaa vain joitain tiettyjä tunteita, kokee masennuslääkkeitä käyttävä henkilö usein olevansa sumussa, aivan turta tai ettei hänellä ole mitään yhteyttä omiin tunteisiinsa.

Kaksipäiväinen The Journey Out of the Blue seminaari auttaa sinua oppimaan tavat, joiden avulla voit alkaa parantua menneistä tapahtumista, jotka ovat vaimentaneet olemustasi ja ahdistavat sinua tai pitävät yllä huolestuneisuutta ja masennusta. Tämän kaksipäiväisen seminaarin aikana ymmärrät todelliset syyt sille, miksi olet alunperin joutunut luomaan näitä epäterveitä puolustautumistapoja ja käytösmalleja. Ymmärrät, mitkä uskomukset ovat kahlinneet sinut kaavoihin, jotka imevät voimasi, sekä millaisten tunteiden välttely tai sivuuttaminen on sinulle kohtalokasta.

Tule mukaan! Opit, miten The Journey Method (suomeksi Matkamenetelmä) voi tukea sinun henkilökohtaista muutostasi.

Tämä seminaari on avoin kaikille, eikä siihen osallistumiseen vaadita aiempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä.

Opi miten elää stressivapaata elämää, täynnä terveyttä ja elinvoimaa

Kevin Billett on The Journeyn toimitusjohtaja ja naimisissa Brandon Baysin kanssa. Hän on ollut avainhenkilö The Journeyn, sekä sen menetelmän kehittämisessä 1990-luvun puolesta välistä lähtien.

Kevin kärsi kroonisesta masennuksesta yli 20 vuotta kunnes käytti The Journeyn työkaluja löytääkseen juurisyyt masennukseen ja päästäkseen eroon tästä kaavasta lopullisesti. Hän on elävä esimerkki masennuksesta vapautumisesta ja on elänyt masennuksesta vapaana, ilosta ja syvästä täyttymyksestä käsin vuodesta 1994.

Kaksipäiväisessä Out of the Blue -seminaarissa hyödynnetään tähän tarkoitukseen suunniteltuja tekniikoita, sekä prosessointityöskentelyä, jotka antavat sinulle mahdollisuuden tulla tietoiseksi ja muuttaa sitä, mistä stressi, ahdistus ja masennus ovat alunperin ovat saaneet alkunsa.

Opit havaitsemaan ja purkamaan näitä epäterveitä toimintamalleja, uskomuksia, sekä tukahdutettuja tunteita, sekä muuntamaan ne, jotta voit tehdä voimaannuttavia terveitä päätöksiä. Tunnemaailman elinvoimaisuus on suuri voimavara elämässä. Kun käytössämme on kaikki tunteemme ja tuntemuksemme ja kun tunnemme voivamme ilmaista niitä tiedostavilla tavoilla, syntyy aito ilmentymä siitä, kuka oikeasti olet ja miten koet elämäsi.

Tee nyt päätös tukea itseäsi ja antaa itsellesi vapaus!

Lahjoita itsellesi rennompi, rauhallisempi ja merkityksellisempi elämä!

Kaksipäiväinen Out of the Blue -seminaari opettaa ainutlaatuisen lähestymistavan, jonka avulla voit purkaa ja päästää irti vanhoista sosiaalisista ehdollistumista, jotka olet tahtomatta omaksunut perheeltä, suvulta, ystäviltä, yhteiskunnalta ja muilta vaikuttajilta. Tämän seminaarin aikana tulet tietoiseksi juuri niistä ydinuskomuksista, joihin olet tiedostamattasi uskonut ja joiden pohjalta toiminut, joiden takia koet ahdistusta, stressiä, sekä masennusta. 

On aika luoda uusi uskomusjärjestelmä, sellainen, jonka olet tietoisesti valinnut. On aika kunnioittaa syvimpiä tunteitasi, ettei sinun tarvitse enää piilotella, tukahduttaa tai yrittää hallita kokemuksiasi.

Vaatii rohkeutta olla aito. Kaksipäiväinen Out of the Blue - seminaarin aikana voit oppia, miten voit olla totuudellinen itsellesi ja muille voidaksesi elää rauhallista ja inspiroitunutta elämää.

Out of the Blue seminaarissa opit:

  • Miksi stressi, ahdistuneisuus ja masennus ovat niin yleisiä tämän päivän maailmassa
  • Stressin, ahdistuksen ja masennuksen todelliset syyt
  • Mitä sosiaalinen ehdollistuminen on ja miten se vaikuttaa henkiseen ja fyysiseen terveyteesi
  • Miten käsitellä tehokkaalla tavalla nukkumisvaikeuksia, huolia, tuskaa, negatiivista sisäistä puhetta, uupumusta, ärtyneisyyttä ja paljon muuta…
  • Miten vapautua epäterveistä uskomuksista, jotka aiheuttavat uupumusta, loppuunpalamista ja paniikkihäiriöitä
  • Toimintamalleja, joiden avulla saat enemmän energiaa, itseluottamusta, iloa ja onnellisuutta elämääsi

Mitä Out of the Blue - seminaarin käyneet kertovat

Workshop sai aikaan perusteellisen paranemisen, syvemmän tietoisuuden tason ja tyyneyden

Olen elänyt koko elämäni harhaluulossa, että masennus on geeneistä johtuva pakkotila, perintö jota ei pääse pakoon ja asia, jonka tulisin myös siirtämään omille lapsilleni. Osallistuttuani Kevin Billettin työpajaan, pystyin tunnistamaan tämän epätoivotun perinnön juurisyyt ja repimään ne ulos perusteellisesti. Työpaja auttaa erottamaan totuuden myyteistä oman kokemuksen kautta ja tarjoaa helposti lähestyttäviä ja äärimmäisen toimivia keinoja masennuksen ilmenemismuotojen kanssa työskentelyyn, niin omassa elämässäni, kuin käytettäväksi asiakkaiden kanssa työssäni Journey Practitioner tunneterapeuttina.

Nicki Forman-Levitan, Joogaopettaja ja Journey Practitioner tunneterapeutti

Vaikuttava prosessi, joka voimaannuttaa sinut kokemaan tunteesi täydellisesti, turvallisesti ja kokonaisvaltaisella tavalla

Kevinin Out of the Blue -teoria masennuksesta ja sitä varten kehitetty hoitotapa on sekä virkistävää ja hyvin toimiva, se mahdollistaa ihmisten oman kasvun vapauttamalla aiemmin tukahdutettuja, estettyjä, välteltyjä tunteita, haitallisia uskomuksia ja toimimattomia selviytymiskeinoja. Tämä mahdollistaa negatiivisille tunteille avautumisen, niiden sallimisen ja luottamuksen kokea niitä ymmärtäen, että pelon, vihan ja tuhon tunteet voivat vapaasti tulla ja niiden voi antaa mennä. Aiemmin nämä tunteet, joita välteltiin tai tukahdutettiin jäivät kehoon solumuistijälkinä aiheuttaen fyysistä epämukavuutta (sairautta) ja ilmentyen myös tilana jota kutsutaan masennukseksi.

Dr Sian Dines, kliininen psykologi