Invata un mod radical si profund de a depasi dificultatile din viata lucrand asupra emotiilor negative

Vino la Seminarul Journey Intensive
cu Brandon Bays, Fondatoarea Metodei Journey
Bucuresti, 8-10 iunie 2018

Vino la Seminarul Journey Intensive
cu Brandon Bays, Fondatoarea Metodei Journey
Bucuresti, 8-10 iunie 2018

Este Seminarul „Journey Intensive” pentru tine?

 • Stresul, grijile, supararea sau anxietatea te coplesesc uneori?
 • Lupti cu viata sau ajungi uneori sa te simti blocat?
 • Nu stii ce sa faci cand esti suparat, trist, dezamagit, furios sau indurerat?

Traim vremuri agitate si confuze. Ca si societate, avem mai multa abundenta ca oricand si totusi atat de multi dintre noi simt ca lupta din greu si ca lipseste ceva...

In ultimii 20 de ani, mii de oameni din intreaga lume au trait experienta Seminarului ”Journey Intensive” si au invatat cum sa depaseasca dificultatile vietii lucrand asupra emotiilor negative declansate de aceste dificultati.

Oricare ar fi provocarile actuale din viata ta, indiferent ce tehnici ai incercat pana acum, instrumentele de vindecare emotionala pe care le vei invata pe parcursul acestor 3 zile cu Brandon Bays te vor face mai puternic in fata provocarilor vietii si iti vor permite sa traiesti implinit sufleteste.

La acest eveniment vei descoperi o gama de instrumente concepute si rafinate de Brandon Bays si vei invata sa le aplici pentru a facilita transformari rapide si de lunga durata in sanatate, relatii, cariera sau spiritualitate.

Asigura-ti locul la seminarul de 3 zile „Journey Intensive” din Bucuresti, Iunie 2018

Inscrie-te acum

De ce participa oamenii la seminarul „Journey Intensive” cu Brandon Bays?

In vremurile actuale, agitate si tumultuoase, multi dintre noi se confrunta cu niveluri ridicate de stres si disconfort fizic, senzatie de gol interior si de tanjire dupa ceva nedefinit, ori cu un sentiment de insatisfactie si lipsa de sens. Cautam solutii in exterior, cautam raspunsuri noi si inovatoare la problemele vietii si totusi, cumva, ajungem sa ne simtim tot neimpliniti.

Asadar... unele persoane participa la seminarul „Journey Intensive” pentru ca se simt blocate, ca si cum nu traiesc cu adevarat.

Altele vin sa puna capat problemelor relationale sau familiale. Alte persoane vin sa lucreze pentru sanatate si bunastare, cautand sa elimine disconfortul emotional generat de frici sau de stima de sine scazuta. Sunt oameni care vin pentru a gasi calea de a se elibera de depresie, stres si anxietate, care sunt atat de raspandite in ziua de astazi.

Unii oameni isi doresc o conexiune mai profunda si mai semnificativa cu Sinele Superior, cauta sa evolueze si sa se elibereze spiritual.

Oricare ar fi provocarile actuale din viata ta, indiferent ce tehnici ai mai incercat pana acum...

Seminarul „Journey Intensive” cu Brandon Bays te poate ajuta sa devii mai sanatos, mai conectat la tine insuti si la ceilalti, liber sa traiesti viata cu mai multa energie, incredere, bucurie si fericire.

Vei Putea sa:

 • Vindeci probleme emotionale si fizice, eliberand dureri sau traume din trecut, printr-o abordare trup-minte-suflet;
 • Accesezi si te eliberezi de emotiile reprimate care, daca ar ramane neadresate, ti-ar putea bloca sau chiar ruina sanatatea, relatiile cu ceilalti, cariera, viata;
 • Generezi transformari durabile ale vietii tale la cel mai profund nivel – al cauzelor-radacina ale problemelor cu care te confrunti.
 • Te deschizi catre o viata plina de incredere, pace interioara si constientizare a momentului prezent

Un proces personal, unic ca si tine...

Seminarul „Journey Intensive” cu Brandon Bays si-a dovedit eficienta in vindecare in toate domeniile de viata, permitand accesul direct la programele subliminale inconstiente care ti-au condus viata pana acum si la tehnicile care iti vor permite sa rescrii „sistemul de operare” al propriei tale vieti.

In cei peste 20 de ani de cand a fost conceput, setul de instrumente de vindecare emotionala ”Journey” a ajutat mii de oameni de pretutindeni sa se elibereze de probleme dintre cele mai diverse, de la anxietate, stres, depresie, stima de sine scazuta, atacuri de panica, pana la boli fizice psihosomatice, dependente, probleme in relatiile personale sau conflicte la locul de munca, teama de esec sau de a vorbi in public si alte blocaje profesionale.

La acest eveniment Brandon Bays te va ghida intr-o serie de procese si introspectii unice, concepute pentru a smulge din radacina vechile tipare si obiceiuri sabotoare si a crea spatiul pentru o prezenta constienta, inaltatoare, natural pozitiva.

Dupa doar trei zile de onestitate revelatoare, lacrimi eliberatoare si ras in hohote, vei reusi sa lasi cu adevarat si total in urma vechile obiceiuri si vechiul tau eu.

Vei pleca liber sa experimentezi viata din plin, sa te bucuri de puterea de a-ti alege constient actiunile si de a putea gestiona noi situatii de viata dintr-un loc al iubirii si compasiunii, liber de frica si indoiala vechilor tale tipare restrictive.

In doar trei zile vei incepe sa-ti transformi complet viata in toate aceste domenii…

Inscrie-te acum

3 zile puternice in care sa iti transformi viata la toate nivelurile

 • Foarte puternic – la toate nivelurile.

  Jitka N.
 • Pentru mine acest proces a reprezentat una dintre cele mai profunde metode de vindecare si o unealta importanta... Recomand cu incredere acest proces oricui se simte blocat in viata si doreste sa experimenteze mai mult.

  Seth L.
 • Un mare „Multumesc” pentru acest weekend. Am invatat procedee puternice si ma simt plina de forta: este profund transformator... Sunt cu adevarat recunoscatoare ca am avut aceasta experienta.

  Reine V.
 • „Calatoria” mi-a schimbat viata. Eram epuizat fizic si mental... Am facut ani intregi de psihologie si psihiatrie, dar simt ca din acest seminar am obtinut mai mult. Acum cred in mine insumi si cred ca acum sunt acolo unde trebuie sa fiu.

  Dan H.

Seminarul Journey Intensive

Crystal Palace Ballrooms
198A, Calea Rahovei
Sector 5
Bucuresti

8-10 iunie, 2018

Oferta speciala

 

Seminarul "Journey Intensive" cu Brandon Bays si Patricia Cihodaru
Bucuresti, România
Daca aveti intrebari despre program va rugam contactati infoeurope@thejourney.com.