Loading...
Facebook Google
X
Download je gratis E-Book

Rijkdom (Manifesteer overvloed)

Voor veel mensen betekent rijkdom materiële bezittingen, geld en andere dergelijke ‘rijkdommen’.

Oefen jij je eigen recht uit om te leven met en van je zelfverdiende rijkdom?

Wat jouw waarheid ook is, als het leven je laat smachten naar iets, is het noodzakelijk dat je de impact die je onderbewuste overtuigingen op je dromen hebben, volledig begrijpt. Als je gelooft dat jij recht hebt op gezondheid en rijkdom, maar jij je beslissingen voortdurend ondermijnt door stille saboteurs, die actief voorkomen dat je je doelen gaat realiseren, is het alsof je een voet op het gaspedaal en de andere op de rem hebt. Je probeert om grip op je leven te krijgen en vooruit te gaan, maar in plaats daarvan blijf je vastzitten, niet in staat om je volledige potentieel van geluk te bereiken.

Wat onderzoekende vragen om jezelf te stellen

Om je te helpen een aantal van de stille saboteurs in je leven te ontdekken, saboteurs die rijkdom op afstand houden, waardoor jij je onvervuld, ongelukkig, en misschien onwel voelt, stel jezelf dan de volgende vragen:

Als gevolg van onze sociale conditionering geloven we of wel, of niet. Als het gaat om overvloed, of het ontbreken daaraan, vatten we het persoonlijk op en geloven we dat we verdienen wat we krijgen.

Claim je kracht en creeer je eigen overvloed

Dus als je geloofssysteem vol valkuilen en zelfondermijnende labels, regels, geloften zit, zul je nooit vooruitkomen. Bijvoorbeeld, aan de ene kant kun je zeggen tegen jezelf: "Ik verdien het om gelukkig te zijn! Terwijl je direct daarna zegt,' Alleen iemand anders maakt mijn leven perfect gelukkig". In dat geval heb je kracht weggegeven en ben je onbewust een slachtoffer van de omstandigheden van het leven geworden.

De Journey Intensive kan je helpen met het manifestern van verandering.

Tijdens de Journey Intensive kun je beperkende patronen en overtuigingen opruimen en echt erkennnen dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Hierdoor kun je bewuste beslissingen nemen en een overvloed aan keuzes maken. Zodra je de stille saboteurs helemaal hebt uitgeroeid uit je onderbewustzijn, begint je emotionele gezondheid zich af te stemmen op bewuste en ware overtuigingen.

Wanneer je waarden en overtuigingen in overeenstemming zijn met je gedrag vindt ware manifestatie plaats.

Maak een persoonlijke inventarisatie van wat rijkdom betekent voor jou - bijvoorbeeld:

 • Levendige gezondheid
 • Zinvolle verbindingen
 • Een veilig dak boven je hoofd en eten op tafel
 • Een leven rijk met betekenis en een doel
 • Een sterke spirituele uitoefening
 • Gemoedsrust

Dankbaarheid is aantrekkelijk.

Wanneer je specifieke intenties in je leven te stelt, en duidelijk en goed omschreven criteria schetst voor het bereiken ervan, zal het je veel bewuster maken van de mogelijkheden die zich ontvouwen. Hoe kun je anders vieren, herkennen en dankbaar zijn, wanneer ze zich manifesteren als je niet ndenkt over de dingen en ervaringen in het leven die je inspireren?

Dus neem even de tijd om je doelen en intenties te definiëren. Ontdek hoe het voelt om het ideale leven dat je wilt manifesteren te leven. Ben jij dankbaar voor alles wat zich heeft gemanifesteerd in je leven - zowel persoonlijke als voor de hele mensheid? Welke regelmatige patronen ben je bereid op te zetten om op deza manier te leven?

Er zijn drie belangrijke aspecten die samen overvloed creëren in ons leven. Dit zijn:


Manifesteren betekent dat we ons actief inzetten om een doel na te jagen dat wij als rijkdom definieren. We moeten overvloed koesteren zodat het kan groeien en bloeien. Wanneer we overvloed aanmoedigen om door ons heen te stromen ontketend het blokkades die anders stagnatie zouden hebben veroorzaakt. Als we proberen om het voor onszelf te houden, beperken we de groei.

Om deze gezonde rijkdomcyclus stroment te houden worden we aangemoedigd om:

 • Dankbaar te zijn
 • Open te blijven
 • Een magier te worden
 • Actie te ondernemen.
 • Alle gehechtheid aan de uitkomst los te laten
 • Naar innerlijke wijsheid van je lichaam te luisteren
 • De broodkruimels die het leven je aanbiedt te volgen
 • Voor een flexibele verwachting te zorgen
 • Specifiek te worden
 • Een tijdspad in te stellen, om deze manifestatie te laten gebeuren
 • Te vertrouwen

Overvloed is je geboorterecht.

Kies ervoor om een actieve deelnemer aan je eigen gezondheid en rijkdom te worden. Geluk is je geboorterecht - dus je bent heel goed in staat om te bepalen wat jou gelukkig maakt. Wees bereid om samen (met anderen) overvloed te manifesteren in je dagelijkse leven. Heb plezier, speel en blijf onschuldig en openstaan voor alle ervaringen van het leven. Vier het leven en wees dankbaar voor elke ervaring die heling in jezelf inspireert – in jou en de hele mensheid.

Stel jezelf een doel tijdens de Journey Intensive

Het driedaagse Journey Intensive seminar zal je leven voor altijd veranderen. Je zult jezelf eindelijk begrijpen op een niveau dat je nog nooit voor mogelijk had gehouden. En je maakt onmiskenbare verbindingen tussen je emotionele en fysieke welzijn – om voor altijd te beseffen dat de een de ander beïnvloedt. Dit geeft je de moed en de hefboomwerking om schoon schip te maken met je verleden, om de waarheid van je eigen directe ervaringen uit te spreken, en jezelf en anderen te vergeven, zodat je voor eens en altijd kan helen op elk ieder gebied en in elk aspect van je leven.

De technieken die je leert zullen je geluk, lichamelijke gezondheid, relaties, geestelijke gezondheid, geestelijk ontwaken en rijkdom, tijdens de rest van je leven ondersteunen. Al deze aspecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus de heling die je in een gebied ervaart zal doorsijpelen naar de andere. Wanneer je begint om bewuste keuzes te maken kun je eindelijk beginnen om je leven ten volle te leven.

Leg je toe op je eigen heling. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen geluk.

Boek nuGratis E-BookGratis E-Book

WEITERE INFORMATIONEN

Conscious Company Ltd.
t/a The Journey
PO Box 356
Bridgend CF31 9NS
UK
© Copyright 2020, The Journey - all rights reserved.
design by mmp, code by The Journey