Loading...
Facebook Google
X
Download je gratis E-Book

Spiritueel ontwaken

Op een bepaald punt in het leven zullen de meeste mensen zich afvragen: "Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is het doel van mijn leven? Wat gebeurt er met me als ik sterf? "

Afhankelijk van sociale conditionering, je persoonlijkheidstype en de ervaringen in je leven zul je waarschijnlijk deze vragen op de een of andere manier hebben beantwoord. Misschien zijn de antwoorden een uitdaging om meer te willen. De zoektocht naar het oplossen van dergelijke mysteries lijkt oneindig en kan een uitputtende en angstaanjagende reis zijn.

The Journey Intensive kan je gemoedsrust geven en je helpen in je persoonlijke zoektocht

Spiritualiteit is een zeer subjectief onderwerp en een reis van zelfontdekking. Hoe we bij een persoonlijk begrip van de oude zoektocht naar waarheid aankomen is verschillend voor ieder van ons.

Voor Brandon Bays, oprichtster van de Journey, was het een fysieke aandoening die haar op haar knieën bracht, toen ze, in 1992, gediagnosticeerd werd met een tumor ter grootte van een basketball, in haar baarmoeder. Gelovend in zichzelf en in haar verder uitstekende gezondheid, was ze ontgoocheld dat haar lichaam ernstig was aangetast. Ze kon de feiten niet langer ontkennen en begon aan een bijzondere, -soul searching transformationele, bevrijdende en uiteindelijk helende reis. Tijdens haar zoektocht ontdekte zij een universeel middel om direct toegang tot het grenzeloze helings potentieel, dat bestaat in elk en ieder van ons, te krijgen.

Een stap-voor-stap proces om toegang te krijgen tot je eigen oneindige wijsheid

Vertrouwend eop haar eigen kennis omtrent lichaam- en ziel-heling, en de leer van wetenschappers, zoals Dr. Deepak Chopra (zeven spirituele wetten van succes) en Dr. Candace Pert (Molecules of Emotion: De wetenschap achter Mind-Body Medicine), creëerde Brandon een stap-voor-stap proces. Dit process leert je hoe je toegang tot de oneindige wijsheid in je eigen ziel kunt krijgen. De wijsheid van je ziel kan je helpen om toegang tot het helende potentieel van je eigen ziel te komen, door de onthulling van oude emotionele patronen en verdrongen herinneringen die je in je lichaam hebt opgeslagen op cel-niveau.

De Journey Intensive heeft honderdduizenden mensen over de hele wereld gemoedsrust, vergeving en een scherp gevoel van persoonlijke spiritualiteit gebracht.

Het is ook succesvol gebleken bij allerlei:

 • Fysieke kwalen
 • Emotionele problemen
 • Zelf-sabotage acties
 • Depressies
 • Relatieproblemen
 • Carriere blokkades
 • Een grote verscheidenheid aan andere problemen in het leven

Vergeving is de sleutel

Vergeving is de sleutel tot genezing op alle niveaus. Als we toegang hebben tot onze onderdrukte cel herinneringen en de opgeslagen emotionele pijn van gebeurtenissen in het verleden oplossen, bevrijden we ons van de lasten van onze verhalen die ons in ons lijden gevangenhouden. Deze verschuiving heeft rechtstreeks effect op de biochemie van het lichaam. Door het verwijderen van emotionele blokkades en verkeerde overtuigingen, die ons ziek en ongelukkig hebben gehouden, beginnen we onze natuurlijke staat van heling te ondersteunen. De geest kan een pauze nemen en een nieuwe focus krijgen als we worden geleid door de innerlijke wijsheid van ons lichaam.


Een programma van zelf-zorg is cruciaal

Yoga en meditatie maken flexibiliteit in onze geest en in ons lichaam mogelijk. Lichaamsbeweging helpt ook bij het vrijkomen van opgeslagen herinneringen en het vrijmaken van onze cellen van emotionele lasten. Het bereiken van een rustige innerlijke plaats in onszelf, bevrijd ons van onze persoonlijke onrust en biedt ons lichaam, onze geest en onze ziel onderbreking van de dagelijkse beproevingen. Door het creëren van een programma van zelfzorg, eren we de behoeften van ons ons wezenlijke zelf, zodat helderheid en focus een natuurlijk gedragspatroon worden.

Een gemeenschapszin helpt ook

Anderen van dienst zijn binnen onze gemeenschap brengt verdere bewustwording en een gevoel van gemeenschappelijkheid en een doel dat ons inspireert om ‘s-ochtends op te staan. Volgens http://www.helpguide.org kan dienstverlening aan de gemeenschap o.a. inhouden:

 • 1. Een manier om te verbinden met anderen
 • 2. Nieuwe contacten en vriendschappen
 • 3. Toegenomen sociale en relationele vaardigheden
 • 4. Meer zelfvertrouwen
 • 5. Een gevoel van doel
 • 6. Een middel om te helpen tegen depressie
 • 7. Manieren om fysiek fit te blijven
 • 8. Carriere ervaring
 • 9. Nieuwe vaardigheden in je werk
 • 10. Plezier en voldoening in je leven

Zodra we wakker worden in bewustzijn is er geen weg meer terug

Na het zien van de mogelijkheden van het leven om het leven ten volle te leven, is het verdergaan op de oude pijnlijke weg niet langer een optie. Echter, het maken van bewuste en gezonde keuzes vergt oefening. Het dient ons om selectief te zijn in het gezelschap waarin we verkeren. We kunnen gestaag van het stadium van niet weten wat we willen naar een moeiteloos leven van bewuste keuzes in alle gebieden van ons leven, gaan. Uiteindelijk voelt het leven natuurlijk, doelgericht en spiritueel.

Volledige overgave aan de wil van het leven brengt een onschuld en tederheid in ons zijn.

Het loslaten van beschermende, emotionele blokkades en daarmee overgave aan alles waartoe het leven ons uitnodigt, vraagt ons om voorzichtig te werk gaan.

Oordelen vallen weg; gezondheid neemt toe; onze doelen en passies te ontmoeten elkaar en vullen elkaar aan; we raken geïnspireerd om direct en echt te zijn. Als we onszelf toestaan dat het leven door ons heenstroomt, in een prachtige dans, ontvangen we authentieke en betekenisvolle verbindingen die ons bergen kan laten verzetten.


Bereid je voor op voor een blijvende verandering.

Het driedaagse Journey Intensive seminar zal je leven voor altijd veranderen. Je zult jezelf eindelijk begrijpen op een niveau dat je nog nooit voor mogelijk had gehouden. En je maakt onuitwisbare verbindingen tussen je emotionele en fysieke welzijn – om vervolgens voor altijd te beseffen dat het een het ander beïnvloedt. Dit geeft je de moed, en de hefboomwerking, om schoon schip te maken met je verleden, de waarheid vanuit je eigen directe ervaringen te spreken, en jezelf en anderen te vergeven, zodat je jezelf voor eens en altijd kan helen op elk ieder gebied en elk aspect van je leven.

De technieken die je leert zullen je geluk, lichamelijke gezondheid, relaties, geestelijke gezondheid, geestelijk ontwaken en rijkdom, de rest van je leven ondersteunen. Al deze aspecten zijn met elkaar verbonden en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus de heling die je in een deelgebied ervaart, zal doorsijpelen naar de andere gebieden in je leven. Wanneer je begint om bewuste keuzes te maken kun je eindelijk beginnen om je leven ten volle te leven.

Leg je toe op je eigen heling. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen geluk.

Boek nuGratis E-BookGratis E-Book

WEITERE INFORMATIONEN

Conscious Company Ltd.
t/a The Journey
PO Box 356
Bridgend CF31 9NS
UK
© Copyright 2020, The Journey - all rights reserved.
design by mmp, code by The Journey