Loading...
Facebook Google
X
Download je gratis E-Book

GEZONDHEID

Onze emoties hebben een directe invloed op ons fysieke welzijn.

Tot voor kort ging men ervan uit dat onze gezondheid door ons erfelijk materiaal beinvloed werd en dat alle ziektes die onze ouders en voorouders hadden uiteindelijk ook bij on sterecht zouden komen. De nieuwste wetenschappelijke onderzoeken in Epigenetica hebben deze overtuigingen weerlegd en hebben ons geleerd dat wij de toestand van onze eigen genen kunnen beinvloeden.

Je gevoelens kunnen je genen ‚aan’ en ‚uit’ schakelen.

De epigenetica is een relatief jonge wetenschap. Het leert ons over de invloed van overtuigingen op ons emotioneel en lichamelijk welbevinden. Dr. Bruce Lipton heeft een onderzoek gepubliceerd: „Genen zijn blauwdrukken en kunnen „aan“ en „uit“ gezet worden, veranderd worden, door onze gevoelens – je onderbewuste overtuigingen kunnen voor of tegen je werken, maar de waarheid beheerst niet je leven omdat je onderbewuste alle vormen van controle handhaafd.”.

Positieve affirmaties kunnen door je onderbewuste gesabboteerd worden.

„Wanneer je probeert te genezen op een bewust niveau ondersteund het hardop herhalen van affirmaties je genezingsproces en er kan een onderbewust programma zijn dat dat proces sabboteerd. “. (https://www.brucelipton.com/resource/article/epigenetics)

Tijdens een Journey Intensive Seminar krijg je de sleutel om die onderbewuste overtuigingen te ontsluiten.

Als dat wat Dr. Bruce Lipton schrijft waar is hebben onze overtuigingen een directe invloed en werking op onze onbewuste gedachten. Onze gedachten beinvloeden onze emoties direct en onze emoties en overtuigingen beinvloeden ons DNA en dat heeft uiteindelijk een directe invloed op onze lichamelijke gezondheid.

Tijdens een Journey Intensive Seminar leren we toegang te krijgen tot onze onderbewuste overtuigingen en daarmee de uiting ervan in ons DNA positief te beinvloeden. Dit bewustzijn geeft ons de mogelijkheid om permanente veranderingen in ons emotionele en lichamelijk welbevinden aan te brengen.

Het wordt mogelijk om toegang te krijgen tot oude, vaak vergeten, onverwerkte herinneringen die op celniveau in ons lichaam vastzitten. Daar beinvloeden zij, zonder dat wij ons ervan bewust zijn, onze kwaliteit van leven waardoor wij constant reactief reageren, in patronen die bedoeld zijn om te voorkomen dat we oude pijn opnieuw oplopen. Pijn die wij ons niet eens meer herinneren.

En ergens kan het zijn dat we deze vermijdingsstrategieen gaan opmerken en ons gaan afvragen waarom ons dat nu weer overkomt. Om vervolgens weer onbewust beslissing te nemen die ons welzijn saboteren totdat we leren hoe we deze spiraal moeten doorbreken.

Het fysieke proces van het Journey Intensive Seminar

Hoe krijgen we toegang tot deze onderdrukte celherinneringen? Een van de belangrijkste instrumenten van het Journey Intensive Seminars is de Fysieke Journey.
Het helpt ons:

  • oude, verkeerd begrepen gedragingen, die als patroon deel zijngaan uitmaken van ons, te identificeren bij de oorsprong.
  • Door het lichaam te ‚reizen’ geleid door je eigen fantasie om de wortel van de oorspronkelijke pijn te ontdekken.
  • Onderliggende herinneringen en emoties, vanaf de oorzaak, te doorleven en los te laten.
  • De emotionele gevolgen van het verhaal te voelen en doorzien.
  • Op natuurlijke wijze tot vergeving en vrede over het gebeurde te komen.
  • Ons DNA te herschrijven zodat onze moedercellen zich delen in gezonde dochtercellen, waarin de helig optimaal plaats kan vinden.

Zodra we deze oude programma’s uit ons onderbewuste verwijderd hebben kunnen we ruimte maken voor nieuwe gezondere overtuigingen en beslissingen, die geheel vanzelf in ons onderbewuste ontstaan.


JE LICHAAM WIL ZICH ALTIJD IN DE BEST MOGELIJKE TOESTAND BEVINDEN

Ons lichaam heeft de natuurlijke neiging om gezond te willen zijn. Iedere cel in ons lichaam gaat uiteindelijk dood en wordt door een nieuwe vervangen. Omdat dit proces regelmatig plaatsvindt kunnen wij een positeive invloed uitoefenen op het bouwen van een gezond lichaam. We zijn tenslotte niet overgeleverd aan ‚lot’.

Bijvoorbeeld:

Jouw lichaam gooit je een reddingsboei toe – het is aan jou om hem te grijpen.

Zodra je je realiseert dat jij invloed op je lichamelijk welbevinden hebt zou je de moedige beslissing kunnen nemen om je verleden onder ogen te komen, alle repsercussies ervan te doorvoelen en ware vergeving te ervaren. Zo kun je de emotionele hindernissen uit de weg ruimen die je lichaam belemmerden om volkomen gezond te voelen.

LEER WAT JIJ NODIG HEBT OM OUDE PIJN ACHTER JE TE LATEN.

Met de bereidheid om je verleden werkelijk achter je te laten kun je ontdekken hoe je je eigen lot kunt herschrijven. Je kunt een gezond leven ervaren op mentaal, emotioneel, spiritueel en lichamelijk gebied. Je zult nieuwe overtuigingen aannemen en op geheel vanzelfsprekende wijze hierin gezond gedrag gaan vertonen in alle menselijke emoties.

Wat je tijdens het Journey Intensive Seminar leert heeft herhaling en oefening nodig. Het is noodzakelijk om deze spieren van „bewuste overtuigingen“ te trainen totdat het een normaal onderdeel van onze emotionele gezondheid gaat uitmaken. De eerste stap is je bewust worden dat verandering noodzakelijk is. Wanneer we ingetuned zijn op onze emotionele behoeftes, onze persoonlijke overtuigingen en ons bijbehorende gedrag, hebben we de sleutel in handen van ons eigen geluk.

De Journey toont je de sluiproute naar je onbewuste overtuigingen.

Geef jezelf de sleutel naar echte vrijheid cadeau.


BEGIN MET DE EERSTE STAP TIJDENS HET JOURNEY INTENSIVE SEMINAR

Het dreidaagse Journey Intensive Seminar zal je leven voorgoed veranderen. De eerste stap is de bereidheid om demoed op te brengen om je eigen waarheid onder ogen te komen. Wanneer jij de waarheid in het licht van je eigen wijsheid zet, kun je jezelf en anderen vergeven en beginnen met groeien, in ieder gebied van je leven.

Uiteindeliijk zul je jezelf op meerdere niveaus gaan begrijpen, meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. En je zult onweerlegbare verbindingen maken tussen emotioneel en lichamelijk welzijn, je realiseren dat het een altijd het ander beinvloeden zal.

De technieken die je tijdens het seminar aanleert zullen je ondersteunen op het gebied van tevredenheid, geluk, fysieke gezondheid, geestelijke gezondheid en succes. Al deze aspekten zijn met elkaar verbonden. Je zult ervaren dat heling op een gebied doorwerkt in de andere gebieden wanneer je de bewuste keuze maakt om van je leven te gaan genieten.

Het is tijd om de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk te nemen en je te concentreren op je eigen welzijn.

Boek nuGratis E-BookGratis E-Book

WEITERE INFORMATIONEN

Conscious Company Ltd.
t/a The Journey
PO Box 356
Bridgend CF31 9NS
UK
© Copyright 2020, The Journey - all rights reserved.
design by mmp, code by The Journey