Loading...
Facebook Google
X
Download je gratis E-Book

JOURNEY INTENSIVE

Heel je leven, bevrijd jezelf
In een uniek, diep bevrijdend
3-daags seminar
2.-4.10.2020
Netherlands
GRATIS E-BOOKGRATIS E-BOOKBoek nu
The Journey® is een wereldwijd erkende en veelgeprezen heling- en transformatiemethode

Hoe de Journey Intensive jou kan helpen je leven te veranderen.

Emotioneel welzijn

Je bent vastgelopen of hebt het gevoel dat er meer moet zijn in het leven.

Heb je het gevoel dat er meer moet zijn in het leven? Ben je terughoudend en haal je daarom niet het beste uit jezelf? De Journey Intensive helpt je om jezelf weer te verbinden met je volledige potentieel. Het bevrijdt je van diep verborgen blokkades, oude overtuigingen en beloftes waar jij je wellicht niet eens bewust van bent. En als je deze beperkende overtuigingen achter je kunt laten zit je op de snelweg naar je eigen vrijheid.

Lees meer

Gezondheid

Je bent geconfronteerd met een slechte gezondheid of andere fysieke problemen

The Journey Intensive heeft duizenden mensen over de hele wereld geholpen met het vinden van bevrijding van lichamelijke ziekten en genezing bij 'ongeneeslijke' ziekten. De Journey Intensive geeft je praktische handvatten als je last hebt van je gezondheid om lichaam en geest op een diep celniveau te helpen genezen. Het is niet een snelle oplossing, het is een verandering van levensstijl die je voor de rest van je leven zal helpen .

Lees meer

Geestelijke gezondheid

Angst, onrust of stress is zeer aanwezig in je leven

De instrumenten die tijdens de Journey Intensive geleerd worden, hebben mensen met; een depressie, angst, fobieën, stemmingsstoornissen, obsessie/compulsieve stoornissen en andere psychische problemen geholpen. Jouw welzijn is een keuze. Je kunt ervoor kiezen om de bagage die je belemmerd heeft los te laten om ware vrijheid en geluk te gaan ervaren. Je kunt de omstandigheden in je leven niet kiezen, maar je kunt wel kiezen hoe je er op reageert.

Lees meer

Relaties

Je wilt meer voldoening in relaties.

De relaties die we hebben met onze geliefden weerspiegelen de kwaliteit van de relatie die we hebben met onszelf. The Journey Intensive heeft mensen met diverse relatieproblemen geholpen: het heeft huwelijken gered; mensen geholpen giftige relaties die ze niet langer dienden los te laten; het bracht mensen bij elkaar en hielp hen krachtige banden van ware liefde en vrijheid te creëren.

Lees meer

Spiritueel ontwaken

Je bent nog steeds op zoek naar je eigen oneindige mogelijkheden

The Journey Intensive is voor mensen die bereid zijn te zien wat ze op een diep niveau belemmerd in het leven. Het is voor de liefhebbers van de waarheid die zich niet langer willen verbergen of zich klein willen (laten) houden in het leven. Als je klaar bent om de handen uit je mouwen te steken en echt jezelf te willen zijn, dan kun je een hoog niveau van bewustzijn en diepe voldoening ervaren.

Lees meer

Rijkdom

Oefen jij je recht uit om te leven van je zelfverdiende rijkdom?

The Journey Intensive geeft je methodes in handen die je helpen om blokkades los te laten, blokkades die je ervan weerhouden hebben om financiële overvloed te ervaren in ieder gebied van je leven. Wanneer je eenmaal beperkende overtuigingen en gedragspatronen hebt uitgewist ervaar je meer zelfvertrouwen en kun je helderheid en een gevoel te hebben krijgen. Een doel dat je helpt te groeien. Uiteindelijk zul je meer succes in je bedrijf en carrière ervaren - en tegelijkertijd je relaties verbeteren met collega's, familie, vrienden en de leefgemeenschap waar je in woont en leeft.

Lees meer

Over Brandon Bays

Toen deze internationaal erkende spreekster, auteur van bestsellers en mind-body expert geconfronteerd werd met een persoonlijke medische uitdaging, vond Brandon Bays haar ware roeping. Toen zij in 1992 gediagnosticeerd werd met een tumor zo groot als een basketbal, ontstond een helende, bevrijdende, transformerende reis. Tijdens die reis ontdekte zij een manier om direct toegang te krijgen tot het grenzenloze potentieel om te helen, dat in ieder van ons zit.

Terugvallend op haar eigen kennis en achtergrond, alsmede de leringen en wetenschappelijk onderzoek van o.a. Dr. Deepak Chopra en Dr. Candace Pert, ontwikkelde Brandon deze transformerende methode, die de The Journey® werd.

De diepe overgave van Brandon, ze gaf letterlijk alles op wat zij dacht te weten, en haar bereidheid om diep het onbekende in te gaan, stelde haar in staat om de tumor compleet te laten verdwijnen. Het duurde 6 ½ week om geheel te genezen, zonder operatie of medicijnen.

Deze radicale, levensveranderende ervaring moest met de wereld gedeeld worden en gelukkig had Brandon pen en papier om haar ervaringen op te schrijven en te transformeren in de bestseller The Journey®. Het succes van dit boek en de wereldwijde drang naar dit werk leidde tot de ontwikkeling van een serie workshops en seminars die nu in 48 landen op 5 continenten beschikbaar zijn en gegeven worden.

Vandaag de dag wordt Brandon gezien als een van ‘s werelds meest dynamische en innovatieve mind-body-heling docenten. De Journey® wordt gezien al een van de meest krachtige, zelfhelende methodes die beschikbaar is. Mensen van alle leeftijden en achtergronden komen naar de evenementen van Brandon om haar warmte en wijsheid in levenden lijve te ervaren en om krachtige, tastbare en blijvende resultaten te krijgen, die het gevolg zijn van dit werk.

3 Krachtige dagen die je leven op ieder niveau zullen veranderen.

DAG 1
Ervaar een proces dat emotionele blokkades opheft en je helpt ware genezing te ervaren.

Tijdens je emotionele journey proces zul je diep begraven emotionele blokkades, die ver teruggaan in je leven, blootleggen en loslaten. Deze blokkades kunnen ook de oorzaak zijn van lichamelijke ziektes of emotionele afsluiting.

DAG 2
Onderga een fysiek journey proces om je lichaam te genezen.

Je zult een Fysiek Journey proces ondergaan dat is ontworpen om oude celherinneringen bloot te leggen die lichamelijke ziekte of ongezonde spanning hebben veroorzaakt in je lichaam. Dit krachtige genezingsproces heeft ervoor gezorgd dat Brandon zichzelf van haar tumor heeft bevrijd en jij zult zelf de kracht van dit proces ervaren.

DAG 3
Leer Journey Advanced Skills voor diepgaande genezing

Deze levensveranderende hulpmiddelen zullen je in staat stellen om echte vergeving te ervaren op celniveau. Dit zal je helpen te genezen van trauma uit het verleden, lichamelijke ziektes en emotioneel afsluitingen. Deze instrumenten, die ontwikkeld zijn door Brandon Bays, stellen je in staat jezelf de rest van je leven iedere dag helpen

Satsang - jouw kans om 1-op-1 vragen te stellen
Tijdens de dagelijkse Satsang sessie, heb je de mogelijkheid om Brandon (of andere presentator in jouw land) alle vragen te stellen die je zou kunnen hebben. Je zult ook worden uitgenodigd om je ervaringen te delen in een intieme en veilige omgeving. Veel diepe realisaties worden tijdens deze krachtige sessie gedeeld en ook door anderen ervaren.

De Journey Intensive is de eerste stap in een programma dat is ontworpen om je leven te veranderen. Op alle niveaus. Het opent ook de deur naar het worden van een Journey Accredited® Practitioner.

X

Brandon Bays

De krachtige methode The Journey is ontstaan uit de directe ervaring van Brandon met het helen van haar eigen lichaam van een tumor, in 61/2 week tijd, zonder medicijnen of operaties.

Door te putten uit haar eigen ervaring in het mind-body healing veld, en gebruik te maken van het werk van wetenschappers zoals Dr Deepak Chopra en Dr Candace Pert, ontwikkelde Brandon de methode die nu bekend staat als The Journey®.

The Journey stelt ons in staat om de oorzaak van beperkingen en blokkades, die ons beperken in het ten volle leven van ons leven, in onszelf te elimineren. Het stelt ons in staat om ons verleden en de emotionele blokkades die daar bijhoren, achter ons te laten en los te laten. n als gevolg daarvan kunnen we heling en transformatie tot op het celniveau in ons lichaam ervaren. Tijdens een Journey Intensive seminar gebruik je de instrumenten die Brandon ontwikkeld heeft vanuit haar eigen ervaring en die haar bevrijdden van de tumor die zij had.

X

Arnold Timmerman

Deze Nederlander (1971) Arnold Timmerman voltooide het Journey Practitioner Program in 2004. Aansluitend trad hij fulltime in dienst bij Brandon Bays en fasciliteerde hij wereldwijd seminars en retraites. In 2008 vroeg Brandon hem om ook Journey seminars en retraites in Europe, Noord Amerika en Israel te gaan presenteren. Daarnaast co-creerde en presenteerde hij in Europa modules uit het Visionary Leadership programma.

In 2011 Arnold nam hij een pauze om zich te focussen op het publiceren van zijn boeken, zijn eigen coaching & consulting bedrijf en, het belangrijkste, te genieten van zijn gezin.

Eind 2015 kwam Arnold terug om in Nederland en België weer seminars te gaan presenteren. Met zijn vrouw Claire (die ook al meer dan 10 jaar voor de Journey werkt en die de moeder van hun dochter Charlie is) zette hij daarnaast ook The Journey in Spain op.

Arnold’s spirituele- and zelf-ontwikkelingspad begon op 11-jarige leeftijd. Met een actief sportief leven, een master in rechten en een uitgebreid extracurricular cv, een carrière in fotografie, publicaties in lifestyle magazine was het onontkoombaar. Arnold moest zijn professionele carrière bouwen mind, lichaam, gezondheid en transformatie. Dit leidde in 2002 tot de beslissing om mensen en organisaties te gaan steunen die uitdagende tijden hadden. Hij traint coaches, consultants en therapeuten om hetzelfde te doen.

Presentatoren

Brandon Bays

Arnold Timmerman

Getuigenissen

 

Brandon Bays is een opmerkelijke ziel.

Brandon Bays is een opmerkelijke ziel en haar verhaal van genezing en verzoening is een bewijs van de mogelijkheden van de mens. (Lees dit boek en laat je inspireren om je eigen journey naar heling te ondernemen!)
Anthony Robbins, Entrepreneur, Auteur & Peak Performance Strategist.

 

Een journey met verbazingwekkende inspiratie

Brandon Bays neemt haar lezer mee op een reis, een journey naar verbazingwekkende inspiratie.
Dr. Deepak Chopra, de bestseller auteur van Zeven spirituele wetten van succes

 

Bewijs van heling

Het inspirerende verhaal van Brandon is het bewijs van de helende kracht die in elk individu bestaat.
John Gray, auteur van Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus

 

Het was inspirerend


Kara-Leah Grant, Lunchbox Publisher, schrijver en Yoga docent

 

... Om te krijgen wat we denken dat ons gelukkig en tevreden maakt.

Brandon Bays biedt jou haar wijsheid en inspirerende inzichten aan, in, wat waarschijnlijk het belangrijkste onderwerp in ons leven is: Hoe jij je kunt openen in overvloed, op alle niveaus in je leven, en de barrières verwijderd die je onnodig en vaak onbewust met je meedraagt. Het belangrijkste is, ze beantwoorden de cruciale vraag - hoe je een overvloed, die ten goede komt Planeet Aarde en al haar inwoners, veel meer is dan alleen de egocentrische wens om te krijgen wat we denken dat ons gelukkig en tevreden maakt, te manifesteren. Dit boek is een essentiële en praktische gids in deze zoektocht.
Miten en Deva Premal (onderschrijven Brandon Bays’ boek: Bewustzijn de nieuwe munteenheid)

 

The Journey heeft diepgaande, helende resultaten

Het Journey proces, ontwikkeld door Brandon Bays, is een bedrieglijk eenvoudige techniek die emotionele en fysieke zelfheling in korte tijd mogelijk maakt. Het kan worden geleerd en worden toegepast door iedereen, vrijwel onmiddellijk, en het kan resultaten genereren zelfs nadat andere methodes beproefd en mislukt zijn. “Ik zou het Journey proces iedereen van harte aanbevelen”
Ian Watson, medeoprichter van The Lakeland College voor Homeopathie; Auteur van 'Een gids voor de methoden van de Homeopathie'

 

Jij zult je eigen leven te vinden

Wanneer je Brandon's boek gelezen hebt en direct ervaren hebt wat zij jou biedt, dan zal jij je eigen leven vollediger en vreugdevol gaan vinden.
Gangaji, auteur, The Diamond in Your Pocket

 

Een buitengewone routekaart voor slagen

“Brandon Bays, een van de meest inspirerende pioniers op het gebied van de geest het lichaamsgenezing en lichaamsbewustzijn biedt een buitengewone routekaart voor het slagen in je goddelijke doel”.
Lynne McTaggart, auteur, The Field en The Intentie Experiment

 

Ik heb zelfvertrouwen, voor de eerste keer in mijn leven

Ik zocht mijn hele leven al naar wie ik ben, naar de definitie van mijn geloofsovertuigingen, naar de richting van mijn leven. Ik reisde naar India en weer terug. Ik zocht naar geestelijke en emotionele gezondheid, altijd onder een deken van depressie. The Journey heeft me toegestaan om te kiezen hoe ik mezelf kan definiëren in dit leven en dat dan gewoon te zijn. Ik ben niet langer op zoek, maar ik leef. Ik heb zelfvertrouwen voor de eerste keer in mijn leven.
Vicki Lichtman, Florida

 

Het geeft je moed en helpt je om angsten onder ogen te zien.

“De Journey ervaring is meer dan alleen een ervaring. Het is transformatie. Het verbindt je met je innerlijke kern en het laat je sterk zijn in het zicht van angst. Het geeft je moed en is zo'n positief instrument dat je de ervaring met dierbaren wil delen”.
Louise Sanda, Accredited Journey Practioner in Fort Lauderdale, Florida

 

De Journey zal miljoenen inspireren.

The Journey zal miljoenen mensen inspireren, niet alleen degenen met fysieke uitdagingen in hun leven, maar ook degenen die spiritueel begrip zoeken.
Candace Pert PhD, auteur, Molecules of Emotion

 

Ik ben vrij om te zijn wie ik ben

Ik ervaar meer vreugde en vrede dan ik ooit heb gedaan en ik ben steeds mondiger en vrijer om te zijn wie ik ben! Transformatie blijft plaatsvinden op veel gebieden van mijn leven.
Marie Bonselaar, Erkend Journey Practitioner Perth, Ontario (Canada)

 

Ik ben volledig genezen

De Journey werd een integraal onderdeel van de voltooiing van mijn genezing en ik heb geen enkele twijfel meer dat ik volledig genezen ben. Ik heb me naar groei toegedraaid en vandaag de dag leef ik het leven vanuit een niveau van authenticiteit die ik nooit eerder gedacht had te kunnen hebben. En ik heb de middelen om nog dieper in mezelf te kijken in bewustzijn.
Susan D'Agostino

 

Als iedereen Journeywerk zou doen konden we de wereld helen.

Elke dag ben ik getuige van diepe, duurzame transformatie in mijn kantoor. Ik zie mensen zich bevrijden van aanvallen van depressie, allergieën, angst, verdriet, een laag zelfbeeld, slopende stemmingsstoornissen en lichamelijke aandoeningen zoals hoge bloeddruk, IBS, migraine - zelfs kanker!
Marie-Sylvie Roy, Journey Practitioner

Veel gestelde vragen

Als je moeite hebt om welke vorm van fysieke of emotionele kwestie dan ook af te sluiten, kan de Journey Intensive je helpen. Of misschien voel je dat er meer is in het leven en je niet in je volledige potentieel leeft. Als je het gevoel hebt vast te zitten en niet in staat bent om de verandering die je nodig hebt te voelen, zal het Journey Intensive seminar je kunnen helpen om de oorzaak te vinden van wat je groei belemmerd op elk niveau - fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Het is niet voor jou als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke oplossing, zonder de waarheid onder ogen te willen zien. Het Journey Intensive seminar is voor de liefhebbers van de waarheid, die hun leven willen bevrijden van de emotionele bagage die ze te lang bij zich hebben gedragen.

De Journey Intensive is anders dan welk seminar dan ook dat je ooit bijgewoond hebt. Het is ontworpen om persoonlijke, emotionele en fysieke blokkades die je in je leven hebben beperkt, af te sluiten en/of ziekte uit te bannen. Je zult duidelijk de oorzaak met wortel en tak onthullen en uitbannen en komen tot een bevrijdende vergeving - van zowel jezelf en anderen.

Het persoonlijke, krachtige Journey proces dat je zult ervaren werd direct geboren uit Brandon Bays’ eigen ervaring met volledige genezing van een tumor. De Journey methode die zij ontwikkelde stelt je in staat om toegang te krijgen tot diepgewortelde herinneringen op cel niveau - en leert je hoe deze op te lossen en lang opgeslagen kwesties te laten gaan.

Emoties zijn niet alleen chemicaliën in de hersenen. Ze zijn elektrochemische signalen die de chemie en de elektriciteit van elke cel in het lichaam beïnvloeden. De elektrische toestand van het lichaam wordt gemoduleerd door emoties die de wereld in het lichaam te veranderen.

Candace Pert, hoofd van de hersenenbiochemie afdeling aan de National Institutes of Health, maakte een doorbraak door de ontdekking dat de manier waarop wetenschappers de mind-body connectie begrijpen heeft veranderd. Ze vond de opiaatreceptor - het mechanisme waarmee een klasse van chemische stoffen (peptiden) de geest en het lichaam verandert. Haar onderzoek leidde haar naar een goed begrip van de manier waarop emoties fungeren als een regelgevend systeem in het lichaam.

Op een neurologisch niveau, vond Pert het gevoel van verbondenheid met God, van het gevoel gezegend te zijn, een belangrijk onderdeel van de hersenfunctie. "Zegening en gelukzaligheid komen uit dezelfde kern. We zijn gemaakt om in gelukzaligheid te leven. Het is normaal en het is natuurlijk", zegt ze.

De van nature voorkomende 'gelukschemische stoffen' worden endorfinen genoemd en ze geven een signaal af in de hersenen en het lichaam als reactie op emotionele toestand en fysieke activiteit. Pert zegt: "De opiaatreceptor .... bevindt zich in onze frontale cortex, het meest geavanceerde deel van onze hersenen. Het is alsof we zijn ontworpen om keuzes rondom plezier te maken. Het hoogste, meest intelligente deel van onze hersenen is gedrenkt in receptoren om ons genot als criterium te gebruiken voor onze beslissingen. Dus het is goed om goed te voelen - God is goed. "

Pert vervolgt: "We weten dat de trilling in deze receptoren bemiddelt of leidt, tot het hele organisme een gevoel van gelukzaligheid ervaart. ... Dat endorfine-trillingen echt zijn en de gelukzaligheid van vereniging en goddelijke unie zijn.". Dus toen we dat soort resonantie in ons lichaam creëerden, zijn we in lijn met dat goddelijke zelf gekomen. True bliss ofwel daadwerkelijke gelukzaligheid, staat voor een optimale staat van functioneren.

Geen enkel probleem. We hebben een betaling plan die je toestaat om te betalen in drie eenvoudige termijnen; één onmiddellijk na het aanmelden, de 2de 30 dagen later, en de laatste betaling 60 dagen na aanmelding.

Als je de Journey nu wilt ervaren, kunt je een van onze online programma's proberen, waaronder een Journey sessie hier >>. De online Journey instrumenten bieden toegang tot effectieve lessen, ongeacht je locatie. Ze zijn gebruikt door duizenden deelnemers gedurende vele jaren bewezen net zo krachtig als een fysieke Journey tijdens een Journey Intensive seminar.

Op dag 1 ervaar je een Emotioneel Journey proces dat je zal helpen om toegang te krijgen tot de cel en om onderdrukte cel herinneringen los te laten.

Op dag 2 doe je een Fysiek Journey proces en krijg je toegang te krijgen tot de helende kracht in je eigen lichaam. De werkwijze is dezelfde als die Brandon bevrijd heeft van haar tumor - zonder operatie of medicijnen.

Op dag 3 leer je geavanceerde vaardigheden voor verdere heling, die je kunt gebruiken in je dagelijks leven. Ze zullen je helpen om tot een diepe vergeving op celniveau te komen. Je kunt ook gebruik maken van deze instrumenten om je vrienden, familie en klanten te helpen zodra het seminar is voorbij.

We hebben vertalingen voor de meeste talen. Echter, kijk bij de details van het door jou gewenste Journey Intensive seminar voor het boeken van je plek en vraag naar vertaling in je eigen taal door contact op te nemen via:
info@thejourney.com.

Het enige dat we vragen is dat je met een open hart komt en erop vertrouwt dat genezing voor jou beschikbaar is, en dat je bereid bent om de waarheid onder ogen zien. Je lichaam kan helen - en door het bijwonen van het seminar heb je al het besluit om diepe transformatie ondergaan gemaakt. Dus kom gewoon alleen maar opdagen.

De Journey Intensive heeft al duizenden mensen geholpen die lijden aan, verschillende lichamelijke, ziektes en diepgaand reslutaat laten zien. Toch willen we erop wijzen dat er geen garanties zijn of bij jou heling zal plaatsvinden. Ieder lichaam is anders en elk en ieder van ons is op een andere weg, een andere Journey. Het is het beste om te komen met vertrouwen, openheid en de bereidheid om te verkennen, zonder verwachtingen te hebben over de uitkomst.

Logies en maaltijden zijn niet inbegrepen in de prijs van het Journey Intensive seminar

Honderdduizenden mensen wereldwijd hebben ervaren wat de eenvoudige, maar krachtige, stap-voor-stap-methode van de Journey Intensive is. Daarbij hebben ze een breed scala aan uitdagingen, met inbegrip van fysieke kwalen, emotionele kwesties, relatieproblemen en carrières of problemen met de prestaties, overwonnen. Doe mee en wees gewoon vrij.

BOEK HIERGratis E-BookGratis E-Book
Conscious Company Ltd.
t/a The Journey
PO Box 356
Bridgend CF31 9NS
UK
© Copyright 2020, The Journey - all rights reserved.
design by mmp, code by The Journey