Conscious Abundance

Elspeet, Netherlands
15 - 17 November 2019

Presenter:
Arnold Timmerman

Arnold Timmerman
Seminar:Conscious Abundance Retreat
Prerequisite:Journey Intensive or Journey Experience
Location:Elspeet
Country:Netherlands
Continent:Europe
Language:Dutch
Date:15 - 17 November 2019
Timings:

Vrijdag registratie:        16:00u – 17:00u
Diner:                           17:00u
Cursus start:                 18:00u precies
Zondag einde:               19:00u ongeveer

Price:€ 595
Presenter:Arnold Timmerman
Venue:

Mennorode Conferenticentrum, Apeldoornseweg 185, 8075 RJ, Elspeet
Please go to: www.mennorode.nl for more information and direction.

Translation available:

Presented in Dutch language only

Registration:Vrijdag registratie: 16:00u – 17:00u
Food:Wij wijzen je erop dat de accommodatie en de maaltijden niet zijn inbegrepen in de prijs van het weekend.
Travel:

Voor de routebeschrijving per auto verwijzen we je naar de website van de locatie. Voor treinen van Schiphol naar Nunspeet zie http://www.ns.nl/en.  Je kunt de locatie bellen (tenminste 48 uur van tevoren), zodra je weet welke train je neemt vanaf Schiphol of hoe laat je aankomt in Nunspeet en zij zorgen dan voor vervoer vanaf Nunspeet station naar de locatie tegen een kleine vergoeding. Op de locatie is voldoende parkeergelegenheid.

Accomodation:

Wij wijzen je erop dat de accommodatie en de maaltijden niet zijn inbegrepen in de prijs van het weekend.  Echter om alles uit deze bijzondere en diepgaande ervaring te kunnen halen is het wel verplicht om gedurende de Conscious Abundance Retreat in Mennorode te verblijven.

 

We hebben daarom een absoluut lage prijs af kunnen spreken voor onze groep dat inclusief overnachtingen en alle maaltijden is en opweegt tegen het heen en weer rijden naar andere locaties of ergens anders te gaan eten.  De kosten voor 2 nachten in een kamer voor 2 personen met gescheiden bedden is € 195,50 per persoon (exclusief toeristenbelasting). Je kunt de kamer boeken op  https://www.mennorode.nl/journey-en - als er problemen zijn laat het ons weten..

Als Mennorode geen slaapkamers meer beschikbaar heeft, dan kun je andere accommodatie in de buurt boeken. Je hebt dan wel een eetarrangement te boeken (a raison van €100) voor lunches op zaterdag en zondag, voor diner op zaterdag en voor alle ongelimiteerde snacks, thee en koffie van vrijdag tot en met zondag. Email Mennorode direct om je kamer of eetarrangement te boeken - reserveringen@mennorode.nl. Voor alle duidelijkheid... De avondsessie op vrijdag begint om 18:00 uur en gaat door tot ongeveer 23:00 uur. Zaterdag is er een avondsessie die duurt tot ongeveer 22:00 uur. En er is yoga op zaterdag en zondag van 8:00 tot 8:45 uur (seminar begint om 9:40) - en yoga is een belangrijk onderdeel van de retraite, dus we vragen je om daarbij aanwezig te zijn.

 

Parking:There is plenty of parking available on-site.
Disabled access:Yes


Book NowClick and open payment page in new window
Click here for alternative dates.