Journey Intensive
Vindecă-ți și deblochează-ți viața într-un seminar unic profund eliberator
Învață un mod radical și profund de a depăși orice dificultate din viață, lucrând cu emoțiile negative pe care ți le trezesc provocările prin care treci
29.09-01.10.2017
Hotel Rin Grand Central
București
The Journey® este o metodă de transformare fizică, emoțională și mentală, recunoscută la nivel mondial
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Journey Intensive
Vindecă-ți și deblochează-ți viața într-un seminar unic profund eliberator
Învață un mod radical și profund de a depăși orice dificultate din viață, lucrând cu emoțiile negative pe care ți le trezesc provocările prin care treci
29.09-01.10.2017
Hotel Rin Grand Central
București
The Journey® este o metodă de transformare fizică, emoțională și mentală, recunoscută la nivel mondial
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Sănătate emoțională, Vindecare de Stres și Anxietate, Sănătate fizică, Relații sănătoase și mult, mult mai multe….
În doar trei zile îți poți transforma complet viața și te poți elibera!
Seminarul de 3 zile ”Journey Intensive” a fost conceput cu grijă de Brandon Bays pentru a-ți dezvălui pe deplin potențialul interior și a te ajuta să descoperi cum să valorifici puterea extraordinară de vindecare a corpului tău. 

Pe parcursul celor trei zile te vei elibera de blocaje emoționale profunde, de credințe sabotoare, de promisiuni limitatoare făcute ție însuți și de alte condiționări nesănătoase. Vei afla cum datorită traumelor trecutului în corp se imprimă ”amintiri celulare” negative și, cel mai important, vei învăța cum trupul tău se poate elibera organic de trecut și se poate vindeca pe deplin.
După ce vei folosi procesul profund transformator al metodei ”Călătoria”, vei pleca de la eveniment bucurându-te de o stare de mai multă pace mentală, experimentând o mai mare bucurie de a trăi, simțindu-te întreg și împlinit interior și vei începe să trăiești la nivelul celui mai profund potențial al tău de iubire, liber de frică.

Apoi, în calitate de Absolvent al Seminarului ”Journey Intensive”, te vei califica pentru a participa la mai multe cursuri și retrageri avansate marca Journey.
De ce participă oamenii la Seminarul ”The Journey Intensive” cu Brandon Bays?
Trăim în vremuri ciudate și confuze. Deși societatea noastră e mai afluentă ca oricând, foarte mulți dintre noi experimentează un sentiment de gol interior sau tânjire după ceva, insatisfacție sau lipsă de sens, așa că am început să căutăm răspunsuri noi, inovatoare, la problemele vieții.
 
Așadar, oamenii vin la ”The Journey Intensive” din mai multe motive. Unii se simt blocați în viețile lor sau ținuți în loc în împlinirea potențialului lor. 
 
Alții vin pentru a rezolva probleme relaționale sau familiale care le-au impactat negativ viața, pentru a trata probleme de sănătate sau pentru a se elibera de frici sau de stima de sine scăzută. Mulți vin pentru a găsi o cale de a scăpa pentru totdeauna de depresie, care este atât de răspândită astăzi. 
 
Alții vor să se conecteze mai profund cu Sinele interior și caută evoluția și eliberarea spirituală. 

Oricare ar fi provocările din viața ta personală, indiferent ce tehnici ai mai încercat înainte, Seminarul ”Journey Intensive” cu Brandon Bays te poate ajuta să devii mai sănătos, mai fericit, mai împlinit, mai conectat cu tine însuți și cu ceilalți și liber să-ți trăiești viața așa cum alegi.
Vei putea să:
  •  Eliberezi amintirile celulare nesănătoase 
  •  Lași trecutul în urmă 
  •   Te conectezi cu adevăratul tău Sine interior
  •  Te vindeci de probleme emoționale sau fizice 
  •  Îți rescrii destinul cu un nou sentiment de libertate și pace interioară
Un proces personal la fel de unic da și tine…
”Journey Intensive” cu Brandon Bays și-a dovedit eficiența în toate domeniile de viață, întrucât îți conferă acces direct la programele subliminale inconștiente care ți-au guvernat viața până acum și metode directe care-ți vor permite să rescrii ”sistemul de operare” ale vieții tale. Și în toate descoperirile tale, tu ești cel care deține cheia!
 
La seminar vei fi ghidat printr-o serie de procese, întrebări și introspecții unice, concepute și dezvoltate de Brandon, care îți vor permite să găsești acea cheie și să smulgi din rădăcină tiparele sau obiceiurile vechi, sabotoare, creând astfel spațiu pentru o conștiință tonică, natural pozitivă, în locul acestora. 
 
Din experiența noastră de peste 20 de ani de lucru în domeniul transformațional, în care am lucrat cu sute de mii de oameni, nici o altă modalitate de vindecare nu este mai rapidă sau mai eficientă. 
 
După doar trei zile de onestitate dezvăluită, de lacrimi și de râs în hohote, vei reuși să lași cu adevărat și total în urmă vechile obiceiuri și vechiul tău eu. 
 
Vei pleca liber să experimentezi viața din plin, să te bucuri de puterea de a-ți alege conștient acțiunile și să poți gestiona noi situații de viață dintr-un loc al iubirii și compasiunii, liber de frica și îndoiala vechilor tale tipare restrictive.
Ce se întâmplă în cele 3 zile la Seminarul Journey Intensive?
Ziua 1: Cum să eliberezi blocajele emoționale și deschizi calea spre propria vindecare
În prima zi Brandon Bays predă știința din spatele vindecării celulare, împărtășește propria vindecare miraculoasă de o tumoare de mărimea unei mingi de baschet și înveți și practici unul dintre cele mai puternice procese ”The Journey”, numit ”Călătoria Emoțională”.

Vei procesa și vei descoperi blocaje emoționale adesea adânc îngropate care te-au ținut pe loc în viața ta. Vei reuși să eliberezi amintirile celulare reprimate care adesea sunt legate de bolile fizice sau de incapacitatea de a-ți gestiona emoțiile proprii, care au generat închideri emoționale și consecințele lor negative.
Ziua 2: ”Călătoria Fizică” – O introspecție 
ghidată care ajută corpul în vindecarea fizică
În cea de-a doua zi a Seminarului ”Journey Intensive”, Brandon va prezenta istoricul și capacitatea puternică de vindecare a celui de-al doilea mare proces Journey numit ”Călătoria Fizică”. Vei învăța aceeași metodă (îmbunătățită și actualizată de zeci de ori în ultimii 20 de ani) pe care Brandon a folosit-o pentru vindecarea ei și pe care continuă să o folosească și astăzi.  

Acesta este un alt proces unu-la-unu, în care vei fi ghidat pentru a descoperi și a elimina amintirile celulare care au cauzat sau ar putea cauza o boală fizică sau tensiunile nesănătoase care pot duce la tot felul de probleme în corpul tău și care îți afectează calitatea vieții.
Ziua 3: Înveți și alte instrumente Journey pentru vindecare profundă 
Până în a treia zi a seminarului vei experimenta atât ”Călătoria Emoțională”, pentru a descoperi și a elibera emoțiile captive, cât și Călătoria Fizică, care îți permite să eliberezi amintirile celulale stocate și, adesea, traumele asociate.

În cea de-a treia zi îți vei îmbunătăți experiența învățând un set de instrumente suplimentare pentru a pătrunde mai profund și a deveni și mai eficient atât în ”Călătoria Emoțională”, cât și în ”Călătoria Fizică”. Dezvoltate și actualizate de Brandon Bays, aceste procedee suplimentare fac parte din trusa de instrumente folosite de mulți Practicieni Acreditați Journey pentru a-și ajuta clienții.
”Satsang” zilnic – Oportunitatea ta de a împărtăși și de a primi răspunsuri personalizate
 Una dintre trăsăturile speciale ale seminarului ”The Journey Intensive” o constituie sesiunile zilnice de ”satsang”. Traducerea literală a acestui termen este ”în compania Adevărului sau a Binelui” și este o ocazie pentru tine de a-ți împărtăși experiențele într-un mediu sigur și suportiv și de a primi feedback și coaching direct de la Brandon.

S-a dovedit că este foarte util să alocăm acest timp pentru sesiuni informale de întrebări și răspunsuri care te ajută să obții mai multă claritate din ceea ce apare în aici și acum în sala de seminar. Feedback-ul consensual al participanților noștri a fost că sesiunile zilnice de satsang, ghidate de Brandon sau de unul dintre co-prezentatori, constituie o parte extrem de valoroasă a experienței lor la ”Journey Intensive”.
Seminarul ”Journey Intensive” cu Brandon Bays te poate ajuta să devii mai sănătos, mai fericit, mai împlinit, mai conectat cu tine însuți și cu ceilalți și liber să-ți trăiești viața așa cum alegi
În doar trei zile vei începe să-ți transformi
complet viața în toate aceste domenii…
Te simți blocat sau știi că viața poate însemna mai mult?
Emoțiile sunt de fapt ”energii în mișcare”. În scenariul ideal, emoțiile doar vin și pleacă, în mod natural. Totuși, mulți dintre noi, adesea inconștient, am adoptat strategii care ne fac să suprimăm sau să ne evităm emoțiile, mai ales ”emoțiile rele” cum sunt furia, frica, vulnerabilitatea, doliul, auto-devalorizarea sau insecuritatea, ca să numim doar câteva. Această suprimare ne compromite în cele din urmă accesul la toate trăirile… 
Cauți relații mai împlinitoare
cu tine însuți și cu ceilalți?
Relațiile construiesc bogata țesătură a vieții: relația cu tine, cu cei dragi și cu familia, chiar și relația cu o Putere superioară, dacă crezi într-o astfel de Putere. Totuși, nu avem un manual despre cum să ne comportăm în relații și adesea, părinții, familiile și comunitățile nu oferă multe răspunsuri și strategii eficiente.


Cauți potențialul tău infinit și scopul 
ultim al vieții tale?
Cei mai mulți oameni se întreabă la un moment dat în viață: ”Cine sunt? De ce mă aflu aici? Care este scopul vieții mele? Ce mi se întâmplă după ce mor?

În funcție de condiționările noastre sociale, tipul de personalitate și experiențele tale de viață, ai răspuns probabil într-un fel sau altul la aceste întrebări de mai multe ori în viață (sau cel puțin ai încercat).  


Te confrunți cu probleme de sănătate sau afecțiuni recurente?
Emoțiile noastre au o influență directă asupra bunăstării noastre fizice. În trecut se credea că factorii genetici ne determină viitorul și că orice boală pe care au experimentat-o străbunii noștri va deveni în cele din urmă și propria noastră soartă. 

Epigenetica, ”controlul de dincolo de gene”, a schimbat această perspectivă și ne-a învățat că putem fi responsabili pentru modul de exprimare a genelor în ADN-ul nostru. 
Frica, anxietatea sau stresul predomină în viața ta și îți limitează calitatea vieții?
Depresia devine rapid o epidemie mondială, aproximativ 350 milioane de oameni experimentând la nivel global o anumită formă de depresie. Se consideră că este cea mai mare ”tulburare psihologică” din lumea occidentală. Se preconizează că până în 2020 depresia va deveni a doua mare cauză de dizabilitate în lume după bolile cardio-vasculare.

Te simți prosper în toate domeniile vieții, inclusiv bunăstare materială, sănătate și relații?
Se presupune că în general suntem mult mai bine, mai afluenți decât oricând altădată în istorie. Atunci de ce atâția oameni vor mai mult, uneori doar de dragul lui ”mai mult”? De ce ne simțim nesatisfăcuți sau incompleți? Îți echivalezi valoarea vieții cu realizările sau succesele tale, titlurile tale, stilul de viață sau bogăția pe care ai acumulat-o? 

Journey Intensive cu Brandon Bays
Seminarul ”Journey Intensive” – 3 zile
Hotel Rin Grand Central
București, România 
29 Septembrie – 1 Octombrie 2017
497 €
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
De ce este ”Journey Intensive” atât de special?
Unul dintre lucrurile pe care oamenii le iubesc cel mai mult la ”Journey Intensive” este că există un nivel special de suport pe toată durata evenimentului. Întrucât evenimentul este experiențial și are la bază ”lucrul cu tine însuți”, Brandon insistă ca zecile de traineri și practicieni Journey să fie alături de participanți tot weekend-ul. Aceasta asigură participanților cea mai bună experiență posibilă.
Despre Brandon Bays
Brandon Bays, speaker de renume mondial, autoare a best-seller-ului „Călătoria” şi expert în vindecarea minte-corp, şi-a descoperit sensul vieţii înfruntând adversitatea acesteia. Diagnosticată în 1992 cu o tumoare de mărimea unei mingi de basket, Brandon a pornit într-o remarcabilă călătorie vindecătoare, transformatoare şi eliberatoare, în sufletul propriu. Prin aceasta, ea a descoperit o modalitate de a-şi accesa direct potenţialul vindecător nelimitat care există în interiorul fiecăruia dintre noi.

Ulterior, pornind de la cunoştinţele în domeniul vindecării minte-corp şi de la cele mai noi descoperiri ale oamenilor de ştiinţă ca Dr. Deepak Chopra şi Dr. Candace Pert, Brandon a dezvoltat o metodă de vindecare profund transformatoare care avea să devină curând „The Journey®”. 

Puterea lui Brandon de a se abandona total, de a renunța literalmente la orice cunoaștere anterioară și curajul ei de a plonja în necunoscut, au permis ca în 6 ½ săptămâni tumoarea ei de mărimea unei mingi de baschet să se vindece complet.

Această experiență radicală, transformatoare a vieții, trebuia povestită lumii întregi – și Brandon a început să scrie, împărtășindu-și experiențele în ceea ce a devenit bestseller-ul internațional numit ”The Journey”®. Succesul cărții și setea oamenilor pentru această metodă au condus la dezvoltarea unei serii de workshop-uri și seminarii care sunt acum disponibile în 48 de țări de pe cinci continente.

Astăzi Brandon este recunoscută ca unul dintre învățătorii cei mai dinamici și inovatori ai lumii în domeniul vindecării minte-corp. ”Călătoria” a devenit una dintre cele mai puternice modalități de vindecare disponibile în întreaga lume. Oameni de toate vârstele și din toate mediile de proveniență se adună la evenimentele susținute de Brandon pentru a experimenta căldura și înțelepciunea ei – și a dobândi rezultatele puternice, tangibile și durabile pe care le oferă această metodă.
Iată ce spun oamenii despre The Journey
Anthony Robbins
Intreprinzator, Autor & Strateg al performanțelor de vârf
Brandon Bays este un suflet remarcabil
”Brandon Bays Este Un Suflet Remarcabil, Iar Povestea Ei De Vindecare Și Reconciliere Este O Mărturie Despre Capacitățile Ființelor Umane. (Citiți Această Carte Și Inspirați-Vă Din Ea Pentru Propria Călătorie Vindecătoare)”
Dr. Deepak Chopra
Autorul Bestseller-ului
”Cele șapte legi spirituale ale succesului”
O Călătorie uluitor de inspiratoare
”Brandon Bays Își Poartă Cititorul Într-O Călătorie Uluitor De Inspiratoare.”
John Gray
Autor al cărții ”Bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus”
O dovadă a vindecării
”Povestea Inspiratoare A Lui Brandon Dovedește Puterea Vindecătoare Care Există În Interiorul Fiecărui Om.”
Lynne McTaggart 
Autoare a cărților ”Câmpul” și ”Experimentul Intenție”
O extraordinară hartă a reușitei
”Brandon Bays, Unul Dintre Cei Mai Inspiratori Pionieri În Domeniul Vindecării Minte-Corp Și Al Conștiinței, Oferă O Hartă Extraordinară Pentru Reușita În Scopul Tău Divin.”
Journey Intensive cu Brandon Bays
Seminarul ”Journey Intensive” – 3 zile
Hotel Rin Grand Central
București, România 
29 Septembrie – 1 Octombrie 2017
497 €
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
JOURNEY EVENTS LTD, PO Box 356, Bridgend CF31 9NS, UK
+44(0) 1656 890 400 l infoeurope@thejourney.com l www.thejourney.com
Powered By ClickFunnels.com